Versterk jouw bedrijf met datamanagement

Feit: data biedt potentie. Maar hoe breng je de juiste stukken informatie samen om jouw organisatie nog slimmer te laten werken? Maak gebruik van het potentieel van data door systemen te koppelen. Met het Indicia Connectivity Center kan dat robuust en snel. We hebben immers al meer dan 2000 koppelingen gerealiseerd. Bekijk wat datamanagement voor jouw bedrijf betekent.

Effectief datamanagement

De financiën houd je bij in Exact Online, een boekingssysteem houdt het aantal reserveringen in de gaten en een CRM beheert al jouw relaties. Dit is nog maar het topje van de data-ijsberg. Al deze software verzamelt continu gegevens waarmee jij jouw bedrijf nog slimmer en efficiënter inricht. Maar wil jij de kansen benutten, dan moet de data foutloos, actueel en op de juiste manier geselecteerd zijn. En daar ligt onze expertise.  

Wij zijn expert in het ontsluiten, bundelen en rubriceren van data. Gespecialiseerd in het maken van koppelingen met alle mogelijke systemen, waarvan we er al duizenden hebben gemaakt. Zo verdwaal jij niet meer in het woud der overvloedige data, maar zie je alle belangrijke informatie overzichtelijk en in één oogopslag terug in een dashboard. Neem betere beslissingen, handel adequater en ontdek sneller waar er kansen liggen voor jouw bedrijf. 

Voordelen van Datamanagement

Jouw klanten, medewerkers en leveranciers zijn allemaal gebaat bij efficiënt datamanagement. Want met eenvoudig toegankelijke informatie is jouw organisatie klantvriendelijker, beter te managen en prettiger om mee te samenwerken. Het is onze passie om dat voor jouw organisatie te realiseren. Maak met ons data relevant en zie informatie op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd in een portal, app, dashboard of site.

“Met onze vernieuwde samenwerking helpen we onze klanten en relaties steeds beter. Indicia laat keer op keer zien dat zij voor ons dé partij zijn om onze diensten schaalbaar te maken.”
Olaf Laarhoven, CEO
FashionUnited eBusiness

Snelle implementatie

Zodra het datalandschap glashelder in beeld is, koppelen we alle relevante systemen met het Indicia Connectivity Center. Om vervolgens de data via dashboard, app, portal of site beschikbaar te maken. Wij hebben al duizenden koppelingen gemaakt met uiteenlopende systemen. Daardoor profiteer jij binnen korte tijd van nuttige en inzichtelijke informatie waarmee jjouw bedrijf slimmer inricht, klanten doelgerichter benadert en efficiënter je marketingbudget inzet. 

Onmisbare randvoorwaarden voor elke digitale oplossing: privacy en security. De AVG is dan ook altijd één van de uitgangspunten bij de ontwikkeling en het onderhoud van een applicatie. Zo hebben al onze collega’s een geheimhoudingsverklaring getekend en attenderen we jou op het met ons afsluiten van een verwerkersovereenkomst. Wie toegang tot alle informatie heeft? Dat bepaal jij natuurlijk zelf.

Ons werk

Hoe gaan we te werk?

Onze hulp begint bij jouw doelen. Ga je bijvoorbeeld voor omzet, productiviteit of klantloyaliteit? Verschillende doelen die vragen om andere gegevens en KPI’s. Met die doelen, jullie kennis en onze expertise gaan we aan de slag. We analyseren jullie digitale landschap aan systemen en presenteren inzichten in een data-management rapportage.  

Deze gestructureerde aanpak is onmisbaar bij complexe informatievraagstukken. Daardoor hebben we helder welke data toegevoegde waarde heeft voor jou en de doelgroepen die jij wil bedienen. En hebben we een stevige basis voor de ontwikkeling van een digitale oplossing die jouw organisatie naar een hoger niveau tilt.  

“Indicia heeft geen moeite met de complexe data- en systeemstructuur van Sedico.”
Arnoud Visser, Business Development Manager, Sedico 

Vaste partner

Jouw bedrijf opereert in een dynamische omgeving. En net als een huis, is een digitale oplossing nooit af: nieuwe inzichten, nieuwe digitale kansen, up-to-date blijven. Wij regelen het, zodat de applicatie continu optimaal draait. Wij blijven monitoren, adviseren en bijsturen. Zo weet je ook na oplevering welke kansen er liggen en implementeer je zorgeloos nieuwe bedrijfssystemen.

Implementeer datamanagement in jouw bedrijf met Indicia.