Test Titel

Test tekstje

Wij zijn Indicia: digitale denkers en doeners

Hallo. Wij zijn Indicia. Een onafhankelijk digitaal bureau dat sinds 1996 organisaties slimmer maakt. We combineren creativiteit, technologie en ondernemerszin. Zo geven we concrete antwoorden op soms complexe vragen.

Leer ons beter kennen

Vanuit Tilburg werken we met ruim 100 digitale denkers en doeners. Ieder met zijn eigen talenten, expertises en skills. Samen aan de slag om organisaties slimmer te maken.

AANPAK

Je digital partner

Indicia gaat verder dan het maken van digitale oplossingen. We werken als digital partner. Vanuit een ondernemende blik: eerst de businessvraag helder, dan de juiste digitale oplossing. Altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Tijdens projecten, maar ook daarna. We blijven ondersteunen, verbeteren en meedenken. Als partner maken we duidelijke afspraken voor blijvend resultaat.

 

Inzichtelijk krijgen hoe jij slimmere bedrijfsvoering kan inzetten

Schrijf je in voor een workshop zodat wij samen jouw kansen inzichtelijk maken.

Expertise en kwaliteit in harde cijfers

#1
In dataconnectivity
1996
24 jaar ervaring
100
Collega's
100%
Onafhankelijk
35.000
Koppen koffie per jaar
30
Stageplekken per jaar
10+
Maatschappelijke initiatieven
99.X
Servicelevel
“Wij houden ervan om groei van dichtbij mee te maken.”
Carlo Korssen

Gezonde ontwikkeling voor talent

Indicia maakt werk van persoonlijke groei. Binnen Indicia én in de wereld om ons heen. Door talent te ontwikkelen. Door kennis te delen. Door actief te werken aan een gezonde manier van leven. Dat doen we als bedrijf. Maar vooral als betrokken mensen. We hebben veel aandacht voor studenten. Met stageplekken en programma’s waarin we studenten uitdagen innovatieve oplossingen te vinden voor praktische problemen. We besteden veel tijd aan kennisdeling en verdieping, onder meer tijdens Drupal-Jams en Tweakers Summits. Ook geloven we in het belang van sport. Door het zelf te doen, in clinics, trainingen en challenges. En: door het sponsoren van Willem II en nog veel meer sportclubs en evenementen. Tot slot sponsoren we ook Tilburgse initiatieven als kunststichting Kobra, de Verbeeten Challenge en Roze Maandag.

Waar ga jij voor?

Slimme bedrijfsvoering
Efficiënt werken
Slimme digitale communicatie
Heldere informatie
Slimme marketing & sales
Meer klanten

INSTA

Werken. Lunchen. Leren. Maken. Sporten. Denken. Lachen. Elke dag anders. Elke dag slimmer.

swipe-image
Sleep voor meer

Wat is jouw vraag over slimmere business?

Bel ons op 013 - 581 06 66